Lediga jobb

LEDIGA JOBB

Vi har haft en stabil och stadig tillväxt sedan bolaget bildades i slutet av 2018 och vi söker därför fler som är intresserade av att vara med i vår fortsatta expansion.


Vi jobbar över hela norden men främst i Sverige. Så generellt för våra tjänster är att du måste vara inställd på att arbeta på annan ort än hemorten. Vi strävar alltid efter att det ska kunna ske på ett så smidigt sätt som möjligt. Vi står för boendet och vi strävar efter att man kan arbeta in tid för längre sammanhängande ledigheter vid arbete långt från bostadsorten. 

Vi söker dej med lång och gedigen erfarenhet såväl som dej som är ny i arbetslivet. 


Arbetsledare Elkraft 


För vår fortsatta expansion av elkraftgruppen söker vi nu en ledande montör som framöver kan axla rollen som arbets- och projektledare.

Du har ett gediget kunnande inom låg- och mellnspänning från eldistribution eller industrin. Du kan ta rollen som tekniker lika väl som du kan sköta projektens administration och elsäkerhetsplanering. 


Är du den vi söker så erbjuder vi ett härligt gäng och en roll där du har mycket frihet att utveckla gruppens verksamhet. 


  

Kranbilsförare och montör 


För vår kran-/tippbil söker vi en förare som erbjuds ett omväxlande jobb där du ena dagen kör schaktmassor nästa dag kör kran och monterar ställverk för att nästa dag flytta maskiner och utrustning. För dig med driv och intresse finns stora möjligheter att självständigt utveckla våra transporttjänster.  

Du har CE behörighet samt ykb. kranförarbevis för kran >18tm. Saknar du kranutbildningen så hjälper vi till med den. Plats-/projektansvarig anläggning  


Till vår anläggningsavdelning söker vi en driven och intresserad person som driver och hanterar våra anläggningsarbeten. Som ansvarig driver du antingen ett större projekt eller flera mindre där du rör dej mellan kontoret och dom olika siterna. 

Du har några års erfarenhet från en liknande roll eller yrkeserfarenhet och någon påbyggnadsutbildning. 

Ansök nu 

Skicka ett mejl med din meritförteckning och en kort beskrivning om dej själv till : 


Tobias (at) ttkranomontage.se 

eller 

Thomas (at) ttkranomontage.se 


Skriv som ämne vilken befattning du är intresserad av.